O nama

Leluba d.o.o. osnovana je 2013. godine sa sjedištem u Sesvetama, Brestovečka 23a. Leluba d.o.o. je osnovana kako bi klijentima ponudili sve što je jednom uredu potrebno za uspješno poslovanje.

Osnovna djelatnost poduzeća je veleprodaja uredskog materijala, školskog pribora, potrošnog informatičkog materijala, informatičke opreme i sredstava za čišćenje. Također, u ponudi se nalazi veliki broj promotivnih artikala kao i poslovnih poklona. Nudeći izbor u asortimanu od preko 25 000 artikala, omogućavamo klijentima i partnerima da rade svoj posao na najbolji način. U vrlo kratkom roku postali smo i ovlašteni partner renomiranog svjetskog proizvođača informatičke opreme Hewlett Packard. 

Poduzeće Leluba, fokusirano na veleprodaju uredskog materijala, vjeruje da može ispuniti sve potrebe i želje klijenta. Specijalizirano osoblje konstantno se educira kako bi bilo spremno odgovoriti na svaki zahtjev i upit dok im rad u dinamičnoj okolini ne predstavlja prepreku jer je vođeno iskustvom od preko 20 godina u ovoj vrsti poslovanja. 

Kako bi se usluga učinila još kvalitetnijom, uloženo je mnogo vremena u razvoj web stranice. Korištenje stranice i webshopa u potpunosti je sigurno, kao i svi podaci naših klijenata. Web stranica konstantno se razvija kako bi klijenti bili sigurni da je ono što naruče upravo ono što žele i što im je potrebno. 

Leluba se vodi motom: „Mi smo ovdje da uvijek prepoznajemo Vaše potrebe.“ 

Osim toga, mi smo poduzeće je koje poštuje svoje poslovne partnere i suradnike, te njihove ideje i vrijednosti. Upravo to potiče naš rast i razvoj i čini uslugu još kvalitetnijom.

Pronađite nas na adresi Brezovička cesta 10 u Zagrebu ili se javite na e-mail adresu info@leluba.hr.

MISIJA
Fokusom na potrebe i želje naših klijenata i poslovnih suradnika stvaramo okolinu gdje prevladava iskrenost i uzajamno poštovanje. Prepoznajući potrebe klijenata, Leluba d.o.o nudi samo kvalitetne proizvode i kvalitetnu uslugu što omogućuje stjecanje i zadržavanje njihovog povjerenja. Svojim angažmanom, uslugom, dinamičnošću i fleksibilnošću, postali smo jedna od vodećih tvrtki u svom segmentu poslovanja.
VIZIJA
Postati sinonim za kvalitetu i profesionalnost. Također, ispunjavanjem očekivanja klijenata, biti prvi izbor kada je u pitanju prodaja uredskog materijala. Rastom i razvojem poduzeća želimo biti profesionalan partner poslovnim subjektima te ulagati u razvoj ljudskih potencijala. Također, želimo biti poduzeće koje je prepoznato kao društveno odgovorno.
VRIJEDNOSTI
Kvaliteta – Leluba d.o.o nudi samo kvalitetne usluge i proizvode poznatih brandova
Inovacije – Leluba d.o.o prihvaća nove ideje i perspektive te poštuje individualce i njihovu različitost i kreativnost
Fokus na kupce – Prepoznajemo potrebe i želje klijenata i poslovnih suradnika
Radna okolina – Stvaranje pozitivne radne okoline, gdje zaposlenici surađuju na svim razinama poštujući jedni druge i stvarajući nove ideje da bi se klijente i poslovne suradnike uslužilo što bolje i da bi ispunili sva njihova očekivanja.
Previous slide
Next slide