+385 1 800 9060 +385 98 233 090

O nama

Leluba d.o.o. osnovana je 2013. godine sa sjedištem u Sesvetama, Brestovečka 23a. Leo i Silvio Badanjak osnovali su poduzeće kako bi klijentima ponudili sve što je jednom uredu potrebno za uspješno poslovanje.

Osnovna djelatnost poduzeća je veleprodaja uredskog materijala, školskog pribora, potrošnog informatičkog materijala, informatičke opreme i sredstava za čišćenje. Također, u ponudi se nalazi veliki broj promotivnih artikala kao i poslovnih poklona. Nudeći izbor u asortimanu od preko 25 000 artikala, poduzeće Leluba pomaže klijentima i partnerima da rade svoj posao na najbolji način.

Poduzeće Leluba, fokusirano na veleprodaju uredskog materijala, vjeruje da može ispuniti sve potrebe i želje klijenta. Specijalizirano osoblje konstantno se educira kako bi bilo spremno odgovoriti na svaki zahtjev i upit dok im rad u dinamičnoj okolini ne predstavlja prepreku jer je vođeno iskustvom od preko 20 godina u ovoj vrsti poslovanja.

Kako bi se usluga učinila još kvalitetnijom, uloženo je mnogo vremena u razvoj web stranice. Korištenje stranice i webshopa u potpunosti je sigurno, kao i svi klijentovi podaci. Web stranica konstantno se razvija kako bi klijenti bili sigurni da je ono što naruče upravo ono što žele.

Leluba se vodi motom: „Mi smo ovdje da uvijek prepoznajemo Vaše potrebe.“ Osim toga, poduzeće je koje poštuje klijente te njihove ideje i vrijednosti. Upravo to potiče rast i razvoj poduzeća i čini uslugu još kvalitetnijom.

Pronađite Lelubu na adresi Brezovička cesta 10, Zagreb ili se javite na e-mail adresu [email protected]

 

MISIJA

Fokusom na potrebe i želje naših klijenata i poslovnih suradnika stvaramo okolinu gdje prevladava iskrenost i uzajamno poštovanje. Prepoznavajući potrebe klijenata, Leluba d.o.o nudi samo kvalitetne proizvode i kvalitetnu uslugu što omogućuje stjecanje i zadržavanje klijentovog povjerenja.

 

VIZIJA

Postati sinonim za kvalitetu i profesionalnost. Također, ispunjavanjem očekivanja klijenata, biti prvi izbor kada je u pitanju prodaja uredskog materijala. Rastom i razvojem poduzeća želimo biti profesionalan partner poslovnim subjektima te ulagati u razvoj ljudskih potencijala. Također, želimo biti poduzeće koje je prepoznato kao društveno odgovorno.

 

VRIJEDNOSTI

Kvaliteta – Leluba d.o.o nudi samo kvalitetne usluge i proizvode poznatih brandova

Inovacije – Leluba d.o.o prihvaća nove ideje i perspektive te poštuje individualce i njihovu različitost i kreativnost

Fokus na kupce –  Prepoznajemo potrebe i želje klijenata i poslovnih suradnika

Radna okolina – Stvaranje pozitivne radne okoline, gdje zaposlenici surađuju na svim razinama poštujući jedni druge i stvarajući nove ideje da bi se klijente i poslovne suradnike uslužilo što bolje i da bi ispunili sva njihova očekivanja.